Onko vedonlyönti bitcoineilla laillista?

bitcoin coinsLaillisuus on yksi hämmentävimmistä osa-alueista koskien vedonlyöntiä bitcoineilla. Kryptovaluutat, erityisesti bitcoin, keräävät jatkuvasti vetovoimaa ja saavat lisää käyttäjiä ympäri maailmaa ja tämän myötä yhä usemmat ihmiset haluavat tietää  millä sivustoilla he voivat ja eivät voi käyttää bitcoinejaan laillisesti.

Nettivedonlyöntisivustoilla ja nettikasinoilla on lisenssit, joiden nojalla he voivat tarjota palvelujaan asiakkaille vain tietyillä alueilla; ilman tarvittavaa sertifiointia operoivat yhtiöt voivat joutua vakaviin lakinongelmiin mikäli sallivat käyttäjiä ulkopuolisilta alueilta.

Suomalaiset bitcoin-käyttäjät voivat käyttää Bitcoinejaan millä tavalla haluavat. Laissa ei ole mitään pykäliä estämässä ihmisiä pääsemästä netin vedonlyöntisivustoille. Voit lyödä vetoa perinteisillä valuutoilla, kuten Euro, USD tai SEK, ja myös kryptovaluutoilla, kuten BTC, ETH tai LTC.

Jos haluat lyödä urheiluvetoja Suomesta, niin huomaat, että suurin osa vaihtoehdoista on lisensoitu Maltalla. Mitä kryptovaluuttoihin tulee, niin sivut, joilla on Curacaon lisenssi ovat suositumpi vaihtoehto. Luotetut Bitcoin-vedonlyöntiyhtiöt, kuten Sportsbet.io ja 1xbit omaavat molemmat Curacaon lisenssin.

Bitcoin on suurin kryptovaluutta, mutta siitä ei ole mainintoja suurimmassa osassa urheiluvedonlyöntisäädöksiä. Vuonna 2020 ei ole mitään laki, joka rajoittaisi suomalaisia vedonlyöjiä käyttämästä Bitcoinia. Bitcoinin luonne on, että se ei toimi minkään keskuspankin tai lainsäädännön alaisuudessa. Se antaa kaikille vedonlyöjille ja muille halukkaille mahdollisuuden käyttää BTC:tä maksutapana.

Bitcoin-vedonlyöntisivustot, jotka hyväksyvät suomalaisia pelaajia

6 mBTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
7 BTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
1 BTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
€100 Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt

Leave a Comment