Kuinka lyödä veto Bitcoineilla?

Bitcoin winnerUrheiluvedonlyönti on miljoonien ihmisten intohimo ympäri maailmaa. Vedon asettaminen tulevaan tapahtumaan (jalkapallo-ottelu, jääkiekko-ottelu, ravit, Formula 1-kilpailu jne.) vaati ennen käyntiä vedonlyöntitoimistossa, mutta nykyään sen pystyy tekemään kätevästi netissä. Tämä on paljon helpompaa varsinkin ihmisille, joilla on liikuntavaikeuksia tai sosiaalisia ongelmia. Se sopii myös ihmisten kiireisiin aikatauluihin paremmin; riittää, että käy nettisivulla tietokoneellaan, matkapuhelimellaan tai sovellusta käyttäen.

Nykyään, kun urheiluvedonlyönti on saatavilla 24/7 näiden nettisivujen ja sovellusten kautta, myös kaikilla jotka haluavat lyödä vetoa bitcoineilla riittää valinnanvaraa: maineikkaita nettivedonlyöntiyhtiöitä on kymmenittäin ja myös johtavat brändit tarjoavat bitcoin-vaihtoehdon. Bitcoinia käyttäen pystyt lyömään vetoa anonyymisti, nopeammalla ja pienemmillä kustannuksilla (kiitos bitcoin-siirtojen pienempien maksujen).

Jos siis haluat laittaa panokseksi bitcoineja perinteisten valuuttojen sijaan, niin kuinka aloittaa? Tässä oppaassa neuvomme sinua koko prosessin ajan alkaen oman bitcoin-tilin luomisesta, jatkuen vedonlyöntitilin avaamiseen ja varojen siirtämiseen näiden välillä.

1. Tilin avaaminen bitcoin-lompakossa

Saatavilla on monia hyvämaineisia bitcoin-lompakkoja ja parhaat niistä ovat nopeita, käyttäjäystävällisiä ja myös kokemattomimpien noviisien ulottuvilla. Jos olet tutustunut maksupalveluiden rekisteröitymissysteemeihin, niin tässä tapahtuma on samankaltainen.

Prosessi on lähes identtinen kaikissa bitcoin-lompakoissa. Esimerkiksi olemme valinneet Coinbasen (yksi suurimmista vaihtoehdoista):

Vaihe 1.1 – Rekisteröityminen

coinbase signup

Aloittaaksesi rekisteröitymisen, paina ‘sign up’-painiketta ruudun oikeassa yläkulmassa -tämä on yleinen ensiaskel rekisteröitäessä nettilompakkoa, joten jos valitset toisen bitcoin-lompakon, niin monet osat prosessista ovat samankaltaisia.

Kun olet painanut tätä painiketta, sivusto antaa sinulle lyhyen lomakkeen täytettäväksi. Tässä pyydetään perustietoja, kuten nimeä ja sähköpostiosoitetta. Se myös pyytää sinua luomaan ainutlaatuisen salasanan. On sanomattakin selvää, että tärkeää on luoda vahva salasana jota ei pysty kukaan arvaamaan – ethän halua, että joku saa selville kirjautumistietosi ja pääsee käyttämään bitcoinejasi omiin vedonlyönteihinsä.

Kun olet tyytyväinen antamiisi tietoihin, muista ruksata ‘terms and conditions’-ruutu. Sitten voit painaa ‘create account’-painiketta, joka löytyy lomakkeen lopusta.

Vaihe 1.2 – Sähköpostivahvistus

coinbase mail

Seuraava vaihe bitcoin-lompakon luomisessa on sähköpostiosoitteen vahvistaminen todistaaksesi, että olet kuka väität olevasi. Tämä tuntuu aluksi olevan hiukan turhauttavaa, mutta se on omaksi parhaaksesi – asiakkaiden varmentaminen on elintärkeää taistelussa väärinkäytöksiä vastaan ja petosvaarojen minimoimiseksi.

Lompakko pyytää sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi: he lähettävät sinulle linkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja avatessasi kyseisen sähköpostin löydät sieltä linkin. Kun näet sen, niin paina sitä – olet lähes valmis aloittamaan pelaamisen.

Vaihe 1.3 – Puhelinvahvistus

coinbase phone

Seuraavaksi sinun täytyy yhdistää puhelimesi bitcoin-lompakkoon, jotta tunnistautumisesta saadaan kaksivaiheinen; tämä lisää tilisi ja varojesi turvaa petoksellista toimintaa vastaan. Sinun täytyy antaa puhelinnumerosi ja lisätä siihen tekstiviestillä lähetetty koodi asiaan kuuluvaan lomakkeeseen.

Sinun täytyy lisäksi vahvistaa henkilöllisyyttäsi lähettämällä kuvia tietyistä asiakirjoista, yleensä ajokortista tai muusta henkilöllisyystodistuksesta. Tämä tapahtuu yleensä nopeasti ja rauhoittaa mieltä hyvin.

Vaihe 1.4 – Rahan lähettäminen

coinbase payment

Sinun täytyy valita myös bitcoin-lompakkosi maksutapa. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on suora pankkisiirto, sillä monet lompakot eivät tue debit- tai credit-kortteja nostotapoina. Tämän tehdäksesi, mene ‘deposit’-sivulle ja syötö pankkitietosi (kuten SWIFT / BIC ja IBAN-koodisi). Sen jälkeen voit alkaa ostamaan bitcoineja rahoittaaksesi vedonlyöntiä.

Tämä on melko helppoa: valitse vain bitcoinien määrä, jonka haluat ostaa tai omassa valuutassasi summa, jolla haluat bitcoineja ostaa. Sivusto laskee sitten toisen Lukeman ja näyttää paljonko bitcoinit maksavat / paljonko bitcoineja saat syöttämälläsi rahamäärällä. Kun olet tyytyväinen, vahvista, että haluat ostaa mainitun määrän bitcoineja ja päätä prosessi.

2. Tilin avaaminen bitcoin-vedonlyöntisivustolla

Samalla tavoin kuin bitcoin-lompakoiden kohdalla, myös bitcoin-vedonlyöntisivustoissa on paljon valinnan varaa. Suosituimpiin ja luotettavimpiin kuuluvat Sportsbet.io, 1xBit, Betcoin ja 1xbet.

Vaihe 2.1 – Luotettavan urheiluvedonlyöntisivuston valitseminen

Sportsbet.io landing

Luotettavan vedonvälittäjän valitseminen bitcoineilla pelaamiseen on äärimmäisen tärkeää. Vedonlyöjien täytyy olla supervarovaisia, sillä kryptovaluutta ja vedonlyönti yhdistetään usein petoksiin. Suomalaistaustaisena urheiluvedonlyöntiä arvioivana sivustona asiantuntijamme ovat analysoineet TOP 4-bitcoineja valuuttana hyväksyvää urheiluvedonlyöntisivustoa sinulle. Ne ovat listattuna seuraavaksi.

Bitcoin-vedonlyöntisivustot, jotka hyväksyvät suomalaisia pelaajia

6 mBTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
7 BTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
1 BTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
€100 Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
Vaihe 2.2 – Rekisteröityminen vedonlyöntisivustolle

Sportsbet.io registration

Suurimmassa osassa näistä sivustoista rekisteröitymismenettely on samankaltainen tai identtinen. Yleensä sinun täytyy antaa samat tiedot rekisteröityessä – syntymäaika, sähköpostiosoite ja salasana – pitääksesi vedonlyöntisi hiukan yksityisempänä. Esimerkiksi Sportsbet-vedonlyöntisivustolla voit rekisteröityä yhdellä klikkauksella vain antamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla kryptovaluuttasi.

Vaihe 2.3 – Bitcoinien lähettäminen

Sportsbet.io deposit

Sinun täytyy saada bitcoin-osoitteesi valitsemaltasi bitcoin-vedonlyöntisivustolta ennen kuin lähetät rahaa sinne omasta lompakostasi. Mene ensin Oma tilisi-sivulle ja etsi sieltä Talletukset-sivu. Näet kaikki kryptovaluutta-talletus vaihtoehdot, bitcoinit ja useammat eri altcoinit.

3. Kryptovaluuttasiirron tekeminen

Vaihe 3.1 – Rahan lähettäminen ja sen näkeminen pelitililläsi

coinbase QR code

Mene lompakkoosi ja kirjaudu sisään. Kun olet henkilökohtaisella tilisivullasi, mene lähetä / pyydä-osioon – tästä pääset alueelle, missä voit lähettää rahaa vedonlyöntisivustolle. Löydät vastaanottajan osoite-kohdan selvästi näkyvissä, joten sinun täytyy ainoastaan kopioida ja liittää vedonlyöntisivustolta ottamasi bitcoin-osoite ja päättää haluamasi talletuksen määrä. Välttääksesi virheitä, voit vaihtoehtoisesti myös käyttää QR-koodia, joka löytyy Coinbase-sovelluksestasi.

‘send funds’-painikkeen painaminen lähettää varat vedonlyöntisivustolle ja olet valmis tekemään vetoja. Itse vedonlyöntiprosessi bitcoineilla on samanlainen, kuin vedonlyönti perinteisellä valuutalla. Selailet koheita ja tapahtumia joista haluat lyödä vetoa kiinnittäen huomiota kertoimiin ja joukkueiden/pelaajien aikaisempiin suorituksiin.

Tarkka tieto joukkueista auttaa sinua tekemään oikean valinnan, mutta älä välitä, jos joudut tukeutumaan kertoimiin valintaa tehdessäsi. Sitä vartenhan ne siellä kuitenkin ovat.

Vaihe 3.2 – Voittojen nostaminen

Sportsbet.io withdrawal

Kuinka nostaa voittoja bitcoin-vedonlyöntisivustolta? Ensimmäinen asia on siirtää bitcoin-rahat sivustolta omaan lompakkoosi aivan, kuten teit aiemmin tallettaessa rahaa.

Ensin täytyy syöttää bitcoin-osoite (joka löytyy lompakosta, se näkyy usein painamalla ‘lompakon osoite’-kohtaa), ja kopioida tämä. Vedonlyöntisivusto tarvitsee tämän osoitteen ohjatakseen voitot sinulle, jos kirjoitat väärän osoitteen tai yrität muistella osoitetta, niin ei ole mitään varmuutta siitä tulevatko rahat bitcoin-lompakkoosi.

Klikkaa ‘nosta’-painiketta vedonlyöntisivustolla seuraavaksi ja syötä pyydetyt tiedot nostolomakkeeseen. Siinä yleensä pyydetään bitcoin-osoitteesi ja bitcoinien määrä, jonka haluta nostaa. Useimmissa tapauksissa vedonlyöntisivustot siirtävät bitcoinisi tunnin sisään – nopeammin kuin monet muut maksupalvelut tai maksutavat.

Vaihe 3.3 – Muuntaminen takaisin perinteiseksi valuutaksi

Coinbase sell BTC

Kun saat bitcoinisi, haluat varmasti nostaa ne ‘oikeana’ rahana, kuten euroina. Tehdäksesi tämän, mene lompakkosi ‘osta / myy bitcoineja’-sivulle ja voit vaihtaa bitcoineja haluamaasi valuuttaan.

Vaihe 3.4 – Varojen nosto pankkitilille

Coinbase Euro withdrawal

Kun tämä on tehty, paina nosto-painiketta ja valitse määrä jonka haluat nostaa pankkitilillesi. Bitcoinisi muutetaan ja ohjataan tilillesi nopeasti, haluat kuitenkin ehkä säilyttää joitakin bitcoineja voitoistasi tulevia vetoja varten. Valinta on sinun.

Tämä voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta totut siihen nopeasti. Löydät parhaat bitcoin-vedonlyöntisivut tutkimalla valitsemiamme vahvimpia vaihtoehtoja toisaalla sivustolla! Voit aloittaa bitcoinien ostamisen ja vedonlyönnin millä tahansa näistä ja potentiaalisesti nostaa bitcoiniesi määrää. Tässä ovat TOP-4 kryptovedonlyöntisivustoa:

6 mBTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
7 BTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
1 BTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
€100 Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt

Leave a Comment