Miksi lyödä vetoa bitcoineilla?

Bitcoin prosBitcoinien kerätessä suurempaa suosiota, yksi suurimmista käyttötavoista on urheiluvedonlyönti. Tutkiessasi joitakin lukuisista urheiluvedonlyöntisivustoista on hyvä mahdollisuus, että näet ainakin joidenkin niistä hyväksyvän bitcoin-talletuksia ja -nostoja. Tällä hetkellä suhde bitcoinin hyväksyvien ja niiden, jotka eivät niitä (toistaiseksi hyväksy) välillä on hieman epätasapainossa, mutta tulevien vuosien aikana bitcoineja hyväksyvien vedonlyöntisivustojen määrä nousee varmasti.

Alla olevassa oppaassa tutkimme suurimpia syitä käyttää bitcoineja pääasiallisena maksutapana kaikessa nettivedonlyönnissä.

1. Ei kolmannen osapuolen toimintaa

bank iconTällä hetkellä pankit tai hallintoelimet eivät säätele bitcoineja lainkaan. Valitettavasti tämä saattaa muuttua tulevina vuosina, sillä useammat maat ovat kiinnittämässä enemmän huomiota kryptovaluuttoihin.

Vapauden määrä ja pienemmät kustannukset ovat tehneet bitcoinista säätäville elimille kiinnostuksen kohteen, tavoitteena tehdä rahaa sillä, joten bitcoin-käyttäjiä rohkaistaan käyttämään tilaisuuden hyväkseen! Varojen vaihto tapahtuu pelkästään pelaajan ja vedonlyöntiyhtiön välillä ilman, että rahojen täytyy kulkea välimiehen kautta.

2. Lohkoketju suojelee sinua maksuilta

blockchain iconPuuttuvat suuret maksut ovat avain lohkoketjujen valmistumisessa, sillä kolmannen osapuolen poissaolo sinun ja nettisivun välillä tarkoittaa, että lohkoketjusiirroilla ei ole hintaa.

Suuri osa siirroista tuottaa kyllä minimaalisen eron lähetetylle ja vastaanotetulle summalle, mutta tämä johtuu yleensä hyvityksestä lohkon ketjuun alunperin lisänneelle bitcoin-louhijalle.

Nämä maksut ovat yleensä niinkin pieniä kuin osa sentistä, eli tuskin edes huomaat mitään todellista eroa summassa siirron jälkeen.

3. Nopeampi tapa lyödä vetoa

speed iconYksi etu bitcoinien käyttämisessä urheiluvedonlyönnissä on bitcoin-siirtojen käsittelyn nopeus. Yleensä tämä tapahtuu minuuteissa – verrattuna tunteihin tai päiviin, niin kuin perinteiset maksutavat saattavat viedä. Muitakin ongelmia tietysti saattaa tulla, kuten viivytyksiä tai virheitä vetosivuston kautta.

Voittojen odottaminen pitkään saattaa olla uskomattoman turhauttavaa. Ehkä tarvitset rahat vuokraan tai laskuihin tai yksinkertaisesti haluat nauttia hyvien valintojesi hedelmistä niin nopeasti kuin mahdollista.

4. Turvallinen ratkaisu

security iconTurvallisuus on kriittinen osa nettivedonlyöntiä nykyisin ympäri maailman. Kun talletat varojasi vedonlyöntiyhtiöille osoitat tietenkin heihin suurta luottamusta, että pystyt nostamaan mahdolliset voitot; tämä luottamus on yhä suurempi, kun olet antanut heidän sivustolleen henkilökohtaisia ja taloudellisia tietojasi.

Suojattu tieto on elintärkeä osa siirtoja. Tavalliset bitcoin-osoitteet sisältävät pitkän ketjun numeroita ja kirjaimia ja ovat niin murtamattomia kuin mahdollista. Tämän ansiosta käyttäjät pitävät bitcoinia kaikkein suojatuimpana ja turvallisimpana maksutapana asiakkaille, jotka haluavat pitää urheiluvedonlyöntinsä netissä mahdollisimman riskittömänä.

5. Vapaus pelata

stop iconEi ole väliä mitä perinteisen valuutan markkinoilla tapahtuu tai mitkä pelilait tulevat voimaan, vedonlyöminen Bitcoineilla tulee aina olemaan mahdollista. Sen hajautetun luonteen vuoksi Bitcoinin käyttöä ei voida sulkea. Sen käyttäminen urheiluvedonlyönnissä on melko uusi käytäntö, mutta toimii erittäin hyvin.

Vedonlyöminen Bitcoinilla on hieno tapa nujertaa säädökset ja pelata vapaasti. Koska Bitcoin ei ole perinteinen valuutta, ei nykyinen lainsäädäntö koske sitä. Tämä antaa sinulle vapauden pelata niin paljon kuin haluat ja saada niin paljon bonuksia kuin haluat.

6. Pelaa anonyymisti

secret iconPelaaminen anonyymimmin ja paremmalla yksityisyydellä kuin perinteiset maksumetodit sallivat auttaa rohkaisemaan lukuisia käyttäjiä, jotka eivät luota vetosivustojen yleensä käyttämiin tavallisiin tapoihin. Sinun ei tarvitse antaa samoja henkilötietoja tehdessäsi bitcoin-siirtoja kuin esimerkiksi luottokortti- tai suorissa pankkisiirroissa. Tämä antaa huomattavaa mielenrauhaa, jos olet uusi kyseisellä urheiluvedonlyöntisivustolla.

Kuten näet, on paljon hyviä syitä alkaa pelaamaan bitcoineilla nettivedonlyönnissä. Se säästää aikaa, rahaa ja turhautumista verrattuna perinteisempiin maksutapoihin. Voit lukea lisää parhaista urheiluvedonlyöntisivustoista toisaalla sivustollamme ja saada tarpeelliset tiedot bitcoin-lompakon luomiseen vedonlyöntiä varten.

Bitcoin-vedonlyöntisivustot, jotka hyväksyvät suomalaisia pelaajia

6 mBTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
7 BTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
1 BTC Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt
€100 Tervetuliaisbonus
Pelaa nyt

Leave a Comment