Sportsbet.io on hyvin suunniteltu ja kokonaisvaltainen urheiluvedonlyöntisivusto, joka kattaa suosituimmat ja vähemmänkin tunnetut lajit. Sportsbet.io on mBet Solutions N.V.:n omistuksessa ja hallinnassa, sille on antanut lisenssin ja sitä säätelee Curacaon hallitus, ja se tuottaa vedonlyöntipalveluja tietyille Euroopan maille, mukaan lukien Suomelle.

Sportsbet.io landing

Brändin takana oleva tiimi on CoinGaming. Tallinnasta lähtöisin olevan yhtiön ovat perustaneet vuosia urheiluvedonlyöntimarkkinoilla toimineet ammattilaiset ja tämä on heidän ensimmäinen suoraan Bitcoin-käyttäjille suunnattu nettisivusto.

Nettisivusto on tyyliltään koruton, mutta uskomattoman korkealaatuinen. Tummansininen tausta valkoisella tekstillä tekee Sportsbet.io:sta helpon silmille jopa pienimmillä älypuhelimen ruuduilla. Eri tapahtumat on aseteltu käyttäjäystävällisellä tavalla.

Sivusto tarjoaa kattavan listan lajeja valittavaksi ja antaa sinulle kaikki globaalit tapahtumat pelattavaksi. Voit valita jalkapallon, koripallon, jääkiekon, baseballin, tenniksen, golfin, MMA:n, nyrkkeilyn tai rugbyn. Harvinaisempia vaihtoehtoja pelattavaksi ovat mm. curling, darts, käsipallo, pöytätennis, alppihiihto ja squash.

Rekisteröityminen ja jäsenyys

Sportsbet.io registration

Rekisteröityäksesi Sportsbet.io-sivustolle, paina ‘Create account’-painiketta ruudun oikeassa yläkulmassa. Tämän jälkeen eteesi tulee yksinkertainen tervetuliaislomake, jossa pyydetään antamaan muutamia tietoja: Käyttäjänimi, salasana, sähköpostiosoite ja syntymäaika.

Rehellisyyden nimissä, kaikki Bitcoin-käyttäjät eivät ole iloisia vaatimuksesta ilmoittaa syntymäaika verrattuna muilla Bitcoin-urheiluvedonlyöntisivustoilla tarjolla olevaan anonymiteettiin. Lomakkeessa ei kuitenkaan pyydetä muita henkilötietoja ja yksityisyyssuoja pysyy edelleen korkealla asteella.

Jos haluat vahvistaa tilisi suojausta, niin Google Authenticator on tarjolla lisäkeinona. Jos otat tämän ominaisuuden käyttöön, sinut johdetaan kaksivaiheisen kirjautumiskäsittelyn lävitse aina kun kirjaudut sisälle Sportsbet.io-sivustolle tai yrität tehdä noston.

Sivusto tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa rekisteröitymismenettelystään ja Google Authenticatorista, mikä on hyvä juttu, jos olet tulokas nettiurheiluvedonlyönnin maailmassa.

Talletukset ja nostot

Sportsbet.io crypto betting

Minimipanos Sportsbet.io-sivustolla on 0.01 mBTC ja maksimipanos vaihtelee riippuen urheilulajista, tapahtumasta, turnauksesta tai muista asioista. Mikäli et ole koskaan käyttänyt Bitcoinia ennen rekisteröitymistä Sportsbet.io-sivustolle, tiimi tarjoaa sinulle runsaasti tietoja siitä mitä se on, kuinka se toimii ja sen eduista FAQ-osiossaan. Kannattanee lukea osio, jos tunnet tarvitsevasi muistutusta.

Tehdäksesi talletuksen Sportsbet.io-sivustolla, kirjaudu tilillesi ja valitse toinen tarjolla olevista tavoista. Voit joko käyttää joko QR-koodia tai lompakkosi osoitetta (saat ainutkertaisen QR-koodin).

Paina ‘mB’-ikonia kotisivun oikeassa yläkulmassa: tästä näet kyseisellä hetkellä tililläsi olevan summan. Paina ‘deposit’-vaihtoehtoa pudotusvalikossa ja ruutuun ilmestyy laatikko, jossa on uniikki linkki tiliin. Voit liittää tämän lompakkoosi ja aloittaa siirron tai käyttää QR-koodia.

Noston tekeminen on hyvin samankaltainen, sinun täytyy vain aloittaa prosessi painamalla ‘mB’-ikonin jälkeen ‘Withdrawal’-vaihtoehtoa.

Tarjolla olevat kryptovaluutat

Sportsbet.io hyväksyy maksuja Bitcoineilla. He ovat myös lisänneet Ethereumin, Litecoinin ja TRONin valikoimaansa. Jos suosit jotain noista altcoineista, voit valita Bitcoinin sijaan sellaisen ja avata tilisi kyseisellä kryptovaluutalla. Me suosittelemme BTC:n käyttöä, jotta suojatumpi vedonlyöntikokemus varmistuisi.

Bonus-tarjoukset

Sportsbet.io bonus

Sportsbet.io tarjoaa tulokkaille anteliaan tervetuliaisbonuksen: talleta yksittäinen veto 5 mBTC:n asti ja jos veto häviää, saat kyseisen summan takaisin.

Sinun täytyy rekisteröityä, tehdä talletus ja lyödä yksittäisveto tapahtumasta, joka ei ole vielä alkanut. Rahanpalautus käsitellään 24 tunnin kuluessa.

Heillä on kaksi muuta bonusta. Price Boost, joka antaa sinulle paremmat kertoimet määriteltyihin tapahtumiin ja toinen on World League-kampanja. Tässä Sportsbet.io-forumin jäsenet kilpailevat toisiaan vastaan extra-Bitcoineista, niin että eniten voittavia vetoja tekevät saavat palkinnot.

Lausunto

Sportsbet.io on vakuuttava urheiluvedonlyöntisivusto Bitcoinin käyttäjille. Sen ulkoasu ei ole yhtä värikäs ja dynaaminen kuin joillakin kilpailijoilla, mutta se on helppokäyttöinen, turvallinen ja sillä on laaja kohdevalikoima.

Vieraile vedonlyöntisivustolla ja lyö vetoa nyt!


Leave a Comment