1xbet on valtava bitcoin-vetosivusto, jossa on paljon erilaisia pelimahdollisuuksia. Näihin kuuluvat urheiluvedonlyönti ja kasino, joista ensin mainittu sisältää myös live-vedonlyönnin. Sivustoa ylläpitää Bonnal Limited Kyproksella ja sillä on Curacaon hallituksen lisenssi.

1xbet landing

1xbet:n urheiluvedonlyönti-osio on uskomattoman hyvin suunniteltu ja sen selailu on miellyttävää. Kirkas ja värikäs näkymä sisältää sinisen, valkoisen ja vihreän sävyjä sekä useita muita vivahteita, jotka tekevät jokaisesta sivusta miellyttäviä silmälle. Tarjolla olevia urheilulajeja ovat alppihiihto, jalkapallo, pyöräily, kriketti, darts, Formula 1, tennis, lentopallo, jääkiekko ja paljon muita.

1xBet live-urheiluosio sisältää kaikki urheilutapahtumat, jotka ovat parhaillaan meneillä. Myös eUrheilun. Peliajat, tilanteet, nimet ja kertoimet päivittyvät dynaamisesti ja reaaliajassa, joten voit lyödä vetoa äärimmäisen ajankohtaisesti.

Kaiken kaikkiaan, 1xBetillä on kaikki ominaisuudet joita tarvitset selvästi näkyvillä kaikilla sivuilla, mukaan lukien maksut, bonukset, vetokuponki jne.

Rekisteröityminen ja jäsenyys

1xbet registration

1xbetille voi rekisteröityä useammalla eri tavalla. Voit valita yhden klikkauksen menetelmän, jossa sinun täytyy valita maasi ja haluamasi valuutta. Voit myös rekisteröityä puhelinnumerollasi, sähköpostiosoitteellasi tai jopa sosiaalisen median tililläsi.

Sähköpostirekisteröitymisessä tarvitaan eniten tietoa sinusta, siinä pyydetään nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Bitcoin-käyttäjät, jotka haluavat yksityisempää rekisteröitymissysteemiä pitävät tästä ja on hienoa, että sivusto tarjoaa paljon vaihtoehtoja.

Paina vain vihreää rekisteröitymis-painiketta ruudun oikeassa yläkulmassa ja esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa on rekisteröitymislomake. Neljä eri tapaa näkyy ponnahdusikkunan yläosassa, joten valitse niistä haluamasi.

Talletukset ja nostot

1xbet crypto money

Tehdäksesi talletuksen 1xbetille, kirjaudu sisään ja paina ‘my account’-painiketta sivun yläosassa. Valitse ‘deposit’-vaihtoehto ja valitse haluamasi maksutapa sekä määrä, jonka haluat lisätä tilillesi.

Tehdäksesi noston, paina taas ‘my account’-painiketta ja valitse ‘withdraw funds’-vaihtoehto. Sinun täytyy käyttää nostossasi samaa tapaa, kuin käytit talletuksessa.

Bitcoin-käyttäjiltä ei veloiteta palvelumaksua siirroista ja ne käsitellään välittömästi.

Saatavilla olevat kryptovaluutat

1xbet tarjoaa todella upean kirjon maksuvaihtoehtoja, debit- ja credit-kortteja, pankkisiirtoja ja kryptovaluuttoja. Kaikki suuret kryptovaluutat ovat saatavilla mukaan lukien Bitcoin, Dash, Zcash, Bytecoin, Bitcoin Gold, xGOx, Litecoin, Ethereum, GameCredits, Sibcoin, Bitcoin Cash, BitShares, Dogecoin, Monero, NEM, DigiByte, ja Ethereum Classic.

He antavat täydelliset tiedot kaikista maksutavoistaan yhdellä sivulla, palvelumaksut, käsittelyajat jne.

Bonus-tarjoukset

1xbet bonus

1xbetillä on saatavilla useita bonuksia. Tervetuliaisbonus antaa uusille jäsenille 100% bonuksen ensimmäisestä talletuksesta 100 Euron asti.

Päivän Yhdistelmäveto-kampanja antaa  10% lisän päivän parhaaksi yhdistelmävedoksi valitun valinnan kertoimiin, saatat siis lisätä voittoasi vain tekemällä panostuksen.

Syntymäpäivänsi saat henkilökohtaisen bonuksen ja lisäksi useat muut kampanjat tarjoavat vaihtelevia palkintoja. 1xRace-tarjous antaa ilmaiskoodeja jäsenille pelattavaksi urheiluvedonlyöntiin ja live-tapahtumiin.

Vakuuttava määrä kampanjoita on siis tarjolla sekä uusille, että pitkäaikaisille jäsenille.

Lausunto

1xBet on fantastinen urheiluvedonlyöntisivusto Bitcoin-käyttäjille (ja myös muita kryptovaluuttoja käyttäville), joka voi ylpeillä erinomaisella ulkoasullaan, sujuvalla suoritustasollaan ja valtavalla määrällä urheiluvedonlyöntikohteita pelattavaksi.

Vieraile vedonlyöntisivustolla ja lyö vetoa nyt!


Leave a Comment